EMA

Eva Boto osvojila Grand Prix

Čeprav se je Eva Boto v zadnjem času veliko posvečala učenju in maturirala, je mlada Korošica še naprej dejavna tudi na glasbenem področju. Letošnji poletni nastop na festivalu Bled Golden Microphone se je izkazal za še eno prelomnico v Evini glasbeni karieri.

Eva Boto osvojila Grand Prix.Foto: Facebook profil Eva Boto

Tam je pevka namreč prejela prav posebno povabilo za nastop v tujini. Glasbenica se je konec septembra tako odpravila v Bolgarijo, kjer je potekal že 12. festival Silver Yantra. Na tekmovanju, je, kot se je na svojem uradnem profilu na Facebooku sporočila Eva, predstavilo več kot 80 tekmovalcev, razdeljenih v štiri kategorije. 18-letnica iz Šentjanža pri Dravogradu se je mednarodnemu občinstvu predstavila z dvema skladbama – A si sanjal me ter Hero, ki jo sicer izvaja Mariah Carey.

Eva Boto je na izboru očitno navdušila, saj je osvojila glavno nagrado festivala, Grand Prix, ki je, zanimivo, letos tako prvič romala v Slovenijo. Poleg naše evrovizijske predstavnice iz leta 2012 sta dober vtis pustila še dva rojaka, Aleksandra Vovk in Stiven Rahman, ki sta bila prav tako med nagrajenci tekmovanja. 

Eva Boto je bila vesela nove izkušnje.Foto: Facebook profil Eva Boto

Korošica je polna vtisov na Facebooku zapisala, da je presrečna, ker je spoznal toliko novih ljudi. Seveda pa je za njo tudi nepozabna izkušnja, ki je še popestrila njeno glasbeno kariero.  “Verjamem, da je ta izkušnja začetek nečesa zelo dobrega, in ja, če sem še do prejšnjega tedna mislila, da je bila Evrovizija vrhunec mojega glasbenega potovanja, lahko zdaj povem, da je to bil le začetek. Mislim, da sem po tem dobila še več zagona za nove podvige, predvsem pa je bila to zelo dobra motivacija za uresničitev novih, še večjih sanj,” ni skrivala navdušenja na družabnem omrežju. Tudi mi se že veselimo Evinih novih glasbenih projektov in skladb, s katerimi bo nadaljevala in mogoče celo nadgradila svojo evrovizijsko zgodbo.

Na družbenem omrežju je pevka naredila zanimiv kolaž.Foto: Facebook profil Eva Boto
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button