Eva Boto: Nimamo se časa umiriti, ne znamo več komunicirat med sabo

Natanko štiri mesece po izdaji svojega premiernega albuma in začetka koncertne turneje Eva Boto izdaja svoj naslednji singel. Če izbira pesmi ni presenečenje, je pa presenečenje način, kako ga je Eva predstavila svojim oboževalcem. Namreč, namesto klasične predstavitve preko TV-ja in spleta, je pesem Lepo je živet predstavila kar preko instagrama.

Tudi tokrat je pesem Lepo je živet rezultat sodelovanja z mladim slovenskim producentom, Žanom Serčičem.

Eva je svoje misli o novi pesmi in načinu predstavitve za svoje oboževalce strnila v naslednji objavi: "Vem za eno stvar, ki v teh dneh pomaga čisto vsem! Ne pozdravi koronavirusa, zagotovo pa pomaga pri počutju. To je glasba! Zato vam podarjam nekaj mojega, novega!"

Eva Boto predstavlja videozgodbo za pesem Lepo je živet.Foto: Promo foto

Glasbenica je ob tem še dodala, da ljudje potrebujemo malo pozitive v tem času ... "Pa še zdi se mi, da je pesem popolna za trenutno situacijo, ker govori predvsem o današnjih odnosih, ki so, ob vsem tem tempu življenja, postali na nek način preveč površinski. Nimamo se časa umiriti, ne znamo več komunicirat med sabo, po drugi strani pa želimo drugim dokazati – sploh tukaj, na socialnih omrežjih, kako smo srečni. Ampak na koncu dneva ni pomembno to, kar vidijo drugi. Pomembno je to, kar čutiš sam! Kdo te na koncu dneva objame, komu se lahko zaupaš, kdo ti ponudi roko, ko jo potrebuješ. O vsem tem sva skupaj z Žanom Serčičem, producentom in soavtorjem pesmi, razmišljala, ko sva ustvarjala tole pesem in tako tudi spot na nek način predstavlja te moje misli," je še povedala nekdanja evrovizijska predstavnica Eva Boto.

Vabljeni k ogledu zelo posebnega videospota, ki ga je Eva ustvarila s pomočjo svoje kreativne ekipe, plesalcev ProDance Studia in kreativnega vodje, Mihe Krušiča, ki jo je med drugim tudi vodil v oddaji Znan obraz ima svoj glas.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

27.6.2020

Ditkina pot gre tokrat 'proti soncu'

27.6.2020

Nino v poletje s svežimi ritmi

25.6.2020

Flora & Paris pripravljeni na poletne koncerte in še na nove melodije

25.6.2020

Na drevesu optimizma tudi misli Trkaja, Rebeke Dremelj in Omarja

24.6.2020

Torkovi glasbeni večeri na Aleji Sky so se začeli z nastopom Skočirja

Facebook

Twitter