EVROVIZIJA

ESC 2019: Rusija je pri napovedih previdna: ‘Počakajmo raje na nastop’

Po treh letih se na evrovizijski parket vrača ruski zvezdnik Sergey Lazarev, ki ima tokrat izjemno težko nalogo – izboljšati uvrstitev iz leta 2016, kjer je s pesmijo You are the only one v finalu zasedel tretje mesto, kljub temu, da je dobil največ glasov občinstva. Sergey v drugem poizkusu stavi na mogočno balado Scream. Mu bo uspel veliki met?

Sergey Lazarev Foto: Daniil Velichko

Odzivi so nad skladbo Scream, ki je na stavnicah na drugem mestu, zelo različni, mnogi pa so mnenja, da Sergeyja čaka izjemno težka naloga. Tega se zaveda tudi ruski zvezdnik, ki je za De Telegraaf newspaper dejal, da naj glede napovedi še počakamo: “Prezgodaj je napovedovati, kdo bo zmagal. Počakajmo na nastope, ki se bodo zgodili maja v Tel Avivu. Takrat se lahko vse spremeni. Se pa vsekakor zavedam, da so pričakovanja izjemno visoka, že zaradi tega, ker sem na Evroviziji že sodeloval.

Glasbenik je v intervjuju še izpostavil dejstvo, da pred odhodom v Tel Aviv že pridno vadijo prav vsak dan, saj si vsi skupaj želijo čim boljšo vokalno izvedbo, sploh ker so vsi perfekcionisti. “Vse mora biti odlično,” dodaja Sergey, ki tokrat stavi na čustveno epsko balado: “Ko sem prvič slišal to melodijo, je zvenela kot filmska glasba. Pesem govori o življenskih bitkah, s katerimi se kot ljudje vsakodnevno borimo in ob katerih nas spremljajo strahovi …. Poleg tega pa se bo Scream na samem odru zelo razlikoval od tistega kar smo videli pred tremi leti v Stockholmu.

Sergey Lazarev na odru ESC 2016.Foto: Alesh Maatko
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X