EVROVIZIJA

Emmelie De Forest razkrila svojo evrovizijsko opravo

Po tem, ko je avstrijska delegacija naredila korak naprej in predstavila obleko mlade Natálie Kelly, je zdaj na vrsti še Danska. Pred kratkim so objavili uradne fotografije Emmelie, ki pozira v obleki, s katero se bo predstavila v prvem predizboru 14. maja.

Emmelie se bo predstavila v pravljični obleki.Foto: Lina Ahnoff

Obleka je kremne barve, iz organskega, nebarvnega bombaža. Obleka se ne razlikuje preveč od obleke, ki jo je nosila takrat na nacionalnem izboru DMGP, vendar je ta opremljena s steznikom in se bolje prilagaja. Je malce zvita in se prepleta, kar pripomore k naravnemu videzu obleke. Obleka je malce nabrana v pasu, kar daje mladi danki bolj ženstven videz.

Obleka se ne razlikuje preveč od obleke iz nacionalnega izbora.Foto: Lina Ahnoff

Izbrali smo obleko v stilu, ki resnično ustreza Emmelie. Nikakor nismo želeli obleke, okrašeno z veliko bleščic ali obleko, ki bi bila preveč ‘punčkasta’. Cilj je bil ohraniti mladost Emmelie in njene skrite čutnosti.

Anja Elefteria o obleki mlade Emmelie

Obleko je oblikovala Anja Elefteria, ki ima grške korenine, najbolje pa je poznana po oblikovanju poročnih oblek. Obleko, ki jo je izbrala pevka sama, s pomočjo avtorja skladbe in Lise Cabble, je mlada dansko-grška oblikovalka zasnovala posebej za dansko predstavnico. Obleko lahko vidimo tudi na naslovnici prihajajočega albuma, ki jo je pevka poimenovala po svoji evrovizijski skladbi, Only Teardrops.

Z obleko so želeli ohraniti mladost mlade pevke.Foto: Lina Ahnoff
Emmelie med vajo.Foto: Lina Ahnoff

Danska delegacija je pred kratkim še razkrila, da bo nastop, ki ga pripravljajo za na veliki evrovizijski oder podoben tistemu iz nacionalega izbora DMGP.

Kako se bo Emmelie De Forest, ki ji številne stavnice pripisujejo prvo mesto in njena ekipa odrezala na evovizijskem odru in ali jim bo uspel veliki met za zmago, bo znano že čez nekaj dni.

Pustimo se presenetiti …

Portal Evrovizija.com lahko spremljate tudi na družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X