EMA

Ema 2017: Namesto Maje Keuc prihaja Clemens; kaj pa pesmi?

Pred dnevi je kot strela z jasnega udarila novica, da Maja Keuc ne bo sodelovala na Emi 2017. Ker izborna komisija iz vseh prijavljenih pesmi za Emo ni izbrala nobene rezervne skladbe, je RTV Slovenija k sodelovanju povabila Clemensa, uspešnega izvajalca in avtorja.

Clemens na Emi 2015.Foto: Alesh Maatko

Kdaj bodo znane pesmi?

Iz zanesljivih virov smo izvedeli, da bodo naslovi skladb za Emo 2017 znani v roku tedna dni. Takrat bo znan tudi vrstni red nastopajočih. Razvedrilni program bo v prihodnjih dneh in tednih stopnjeval informacije glede voditeljev, gostov, javno pa bodo predstavljene tudi pesmi.

Ema 2017 se bo odvila na Gospodarskem razstavišču. 17. in 18. februarja bosta na sporedu predizbora, 24. februarja pa se bo odvil finalni večer.

Clemensa se gledalci Televizije Slovenija lahko spomnijo po nastopu na EMI 2015 in festivalu Poprock 2016. Uspešen glasbenik se sicer ukvarja še z dramsko igro, režijo, sinhronizacijo risank in televizijskih serij. Skladba Mava to, s katero se je predstavil na izboru EMA 2015, je bila v letu 2015 četrta najbolj predvajana skladba na Valu 202.

Povabilo RTV Slovenija za nastop na Emi 2017 je bilo zame veliko presenečenje, na katerega sem se z veseljem odzval. V čast mi je, da bom lahko nastopil na letošnjem izboru za evrovizijsko pesem in verjamem, da bo letošnja EMA zares nekaj posebnega. Zame je najbolj pomembno, da se bomo zabavali in da bomo z ostalimi glasbeniki priredili dober šov. Verjamem, da vam bo »sedl«,” je ob tem dejal Clemens.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X