EMA

Ema 2017: Kaj lahko po šovu Misija Evrovizija pokaže Nika Zorjan?

Na Emi 2017 se bo 17. in 18. februarja predstavilo šestnajst izvajalcev. V prvem predizboru jih bo zapelo osem, enako število pa tudi v drugem. Vse izvajalce v sliki in besedi predstavljamo tudi na Evrovizija.com. Tokrat je čas za talentirano Niko Zorjan.

Nika Zorjan na odru festivala MMS.Foto: Alesh Maatko

Čeprav Nika Zorjan še nikoli samostojno ni tekmovala na izboru EMA, pa je njena kariera močno povezana z izborom za pesem Evrovizije. Leta 2011 je bila del projekta Misija Evrovizija, kjer se je Nika prebila vse do finala in za las zgrešila uvrstitev na izbor EMA 2012, kjer je takrat slavila zmagovalka Eva Boto. V okviru Misije Evrovizija je Nika s svojim vokalom in energijo navdušila žiranta v oddaji, producenta Raaya, s katerim sta nanizala uspešnice kot so Čas za nas, Nasmeh življenja, Problemom sredinc, Lajf je moj, Po dežju …

Morda je čas, da ji v prihodnjih letih uspe tudi uvrstitev na izbor za
pesem Evrovizije bolj v ospredju. Letos stavi na posebno, umetniško
udarno skladbo.

Nika Zorjan je ena najbolj obetavnih mladih vokalistk v Sloveniji. Njen vokal je že dvakrat navdušil tudi na Izboru za pesem Evrovizije. S Tinkaro Kovač (leta 2014 v Københavnu), ter z duom Maraaya (leta 2015 na Dunaju), je bila kot spremljevalna vokalistka del slovenske delegacije.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X