EMA

Ema 2016: Anja Kotar ima za DSZG v rokavu kar dva aduta

Na Emi 2016 se bo predstavilo deset izvajalcev, ki vam jih predstavljamo na Evrovizija.com. Druga izmed njih je 18-letna pevka in kantavtorica. Klavir igra 13 let, nastopala je na različnih tekmovanjih, igrala v triu in s plesno skupino zmagala na svetovnem prvenstvu.

Anja Kotar bo na Emi 2016 predstavila pesem Too Cool.Foto: Promo foto

Nastopala je v Operi, Filharmoniji, Cankarjevem domu, v San Jose Center
for the Performing Arts, California Theatre, Neil Simon Theatre v NYC
ter se udeležila številnih tekmovanj, koncertov in festivalov po ZDA. V okviru festivala Dnevi slovenske zabavne glasbe se bo predstavila na Poprock večeru ter na Emi.

Igrala je v obeh delih Gremo mi po svoje in nastopala na slovenskem X Factorju. Leta 2012 je odšla v ZDA. Na VC Conservatory je igrala v muzikalih in dobila številne nagrade. Pri Broadway Artists Alliance v New Yorku se je izpopolnjevala v muzikalu. Kot pevka je z jazz bandom sodelovala na festivalih po Ameriki ter prejela nagrade za izjemne nastope. Napisala in režirala je svoj muzikal ter režirala Godspell. Prejela je prestižno nagrado VC za izredne umetniške dosežke. S Kickstarter projektom pa je zbrala 20.000 dolarjev in posnela prvi album v Universal Los Angeles. Trenutno študira na Berklee College of Music.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X