ZABAVNO & DRUŽABNO

Ella v izpovedni zgodbi Leti

Ella Roš, ki se v letošnjem poletju predstavlja z novim, že četrtim avtorskim singlom Leti je v kratkem času pokazala močne izpovedne glasbene zgodbe in takšna je tudi Leti.

Ella RošFoto: Menart Records

Leti je ena tistih motivacijskih zgodb, ki poslušalcem na srce polaga naj sledijo svojim sanjam in se kljub oviram ne predajajo. Mislim, da smo vsi enkrat v življenju soočeni s situacijo, ko si nekaj močno želimo pa nam drugi to preprečujejo. Tako prideto tega, da sledimo željam in pričakovanjam drugih. Res je, da je najverjetneje življenje kdaj tako tudi lažje, se pa na tej točki vedno vprašam, Kaj je smisel življenja? Da osrečuješ druge ali da si srečen in pomirjen s seboj?” je o novi skladbi povedala Ella Roš, za katero je posnela videospot v sodelovanju z ekipo QViewProduction.

“Ker sem s svojimi zadnjimi tremi avtorskimi skladbami predstavila ljubezenske zgodbe, sem se tokrat želela predstaviti v drugačni luči. V samo besedilo sem verjela prvo sekundo, ko sem ga napisala, želela pa sem, da poslušalci začutijo moj nagovor tudi v sami melodiji. Rada se igram s samo glasbo,… če ne začutim tiste energije, ki jo želim s pesmijo oddajati, se igram, raziskujem glasbo in zvoke, ki jih lahko »postavim« v besedilo vse dokler nisem res zadovoljna. Leti je tako postal poleg prvega mojega motivacijskega singla tudi prvi, ki je vokalno drugačen od preostalih, je tudi malo zahtevnejši.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button