EMA

Dvojčici Prusnik kot Luna & Nika s prvim avtorskim singlom

Na glasbeno sceno se po premoru vračata živahni in navihani dvojčici Prusnik, ki ju sedaj lahko spremljamo pod novim umetniškim imenom Luna & Nika. Te dni je luč sveta ugledala njuna prva avtorska pesem z naslovom Goodbye song, ki se je tekstovno in glasbeno razvijala že vse od njunega 12. leta.

Luna & NikaFoto: Žiga Zupančič
Foto: Žiga Zupančič

Rezultat je najbolj iskren in svobodomiseln uvid v njuno osebno zgodbo. Luna & Nika se namreč v pesmi poslavljata od preteklosti, hodita po robu in se dotikata tudi bolj temnih kotičkov duše, obenem pa še vedno izžarevata njuno značilno pozitivno energijo in zaupanje v svetlo prihodnost.

Goodbye song, ki pogumno napoveduje izid prve plošče, je svojo končno polno obliko in mojstrsko noto dobil s pomočjo izjemnega producenta in aranžerja Martina Bezjaka, ki je med drugim sodeloval tudi z Bilbi, Katjo Koren in mnogimi drugimi.

Luna & Nika pa se poleg novega umetniškega imena in zvoka predstavljata tudi z novo podobo, saj sta izid pesmi pospremili s setom črno-belih fotografij. Fotograf Žiga Zupančič ju je v objektiv ujel točno takšni, kot se ju spominjamo z malih zaslonov – polni energije, mladosti in sestrske ljubezni.

Goodbye song od Lune & Nike …

Dekleti še nista rekli zadnje besede!Foto: Žiga Zupančič
Portal Evrovizija.com lahko spremljate tudi na družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X