PROMO

Drsanje nad mestom, popusti na črni petek ter božično-novoletni sejem v ALEJI

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

V ALEJI so pred božično-novoletnimi prazniki poskrbeli za prav čarobno praznično vzdušje. Nakupovalno središče je s kar 300.000 prazničnimi lučkami zasvetilo v vsem svojem sijaju. Poskrbeli so za bogato notranjo dekoracijo središča, ki preprosto jemlje dih. Ta petek, 26. novembra, bodo prižgali še zunanje pravljične luči. V središču se bosta ustavila tudi Miklavž in Božiček, v veselem decembru pa obiskovalce čaka vrsta prazničnih dogodkov in presenečenj.

Drsališče pod nebom

»Pri nas lahko drsate nad mestom, in sicer na edinstvenem, kar 750 kvadratnih metrov velikem drsališču pod nebom s 100 metrov dolgimi ledenimi stezami. To je edino drsališče na strehi v Ljubljani, ki vas bo zagotovo očaralo. Res smo veseli in zadovoljni z obiskom drsališča, vsak dan drsa več ljudi, otroci pa so resnično navdušeni,« je poudaril Toni Pugelj, direktor ALEJE. Drsališče je odprto vse dni v tednu, in sicer od ponedeljka do sobote med 10. in 21. uro ter v nedeljo med 11. in 21. uro. V ALEJI so poskrbeli tudi za možnost izposoje drsalk, na ALEJI SKY pa je prav tako poskrbljeno za bogato gostinsko ponudbo gostincev.

Aleja
Na ALEJI SKY vas čaka kar 750 kvadratnih metrov veliko drsališče.

Črni petek

V petek, 26. novembra, v ALEJO »prihaja« črni petek oz. Black Friday. Kar 80 trgovin in lokalov bo za obiskovalce ponudilo posebne ugodnosti. Na ta dan se bo odprl tudi praznični božično-novoletni sejem, na katerem boste lahko kupili unikatne ročne izdelke slovenskih ustvarjalcev in številna drobna darilca.

Darilni bon Desetak

Če še nimate ideje za darilo za vaše najbližje, je prava izbira tudi darilni bon Desetak. Obdarovanec lahko z njimi nakupuje v trgovinah, gostinskih in storitvenih lokalih v središču. Desetake lahko preprosto naročite kar prek spleta ali pa jih kupite na info točki v središču.

Aleja
Praznična Aleja lansko leto.
Back to top button
X