EMA

D Base po Emi 2016: Nastop smo izpeljali točno tako, kot smo želeli

Tričlanska zasedba D Base, ki združuje pop in rap elemente je po pozitivnih komentarjih na prvi singel Tvoj dan, za predstavitev svojega drugega singla Spet živ izbrala oder letošnje Eme, kjer je navdušila z mladostno svežino …

D Base na odru Eme 2016.Foto: Alesh Maatko

Trio D Base, ki ga sestavljata raperja David in 9ka, ter pevec Benjamin Dolič po sobotnem večeru, ko smo izbirali novega evrovizijskega predstavnika, še vedno prejemajo čestitke, na YouTube pa tako studijski posnetek, kot tudi video iz nastopa vsak dan beležita vedno večje število ogledov. 

S pozitivnimi občutki so vsi trije fantje strnili nepozabno dogodivščino, saj so se vsi trije prvič predstavili na tako prestižnem dogodku, kot je Ema, ki je letos potekala v okviru novega festivala Dnevi slovenske zabavne glasbe.

D Base sestavljata raperja David in 9ka ter pevec Benjamin Dolič.Foto: Alesh Maatko

Nastop smo izpeljali točno tako, kot smo želeli. Sodelovanje na Emi je bila edinstvena in pozitivna izkušnja. Navdušen sem tudi nad odličnim odzivom pesmi, zato se toliko bolj veselim novih projektov s celotno ekipi D Base,” je vse skupaj komentiral Benjamin Dolič, ki se z 9ko poznata že od malih nog.

Zame je bilo to nekaj novega in super izkušnja, katere se bom vedno rad
spominjal. Vesel sem, da smo lahko bili del tega festivala in da smo
lahko predstavili širšemu krogu poslušalcev naše ustvarjanje, ki nam res
veliko pomeni.

David

Nejc Žehelj, ki ustvarja pod imenom 9ka, pa je dodal: “Na odru sem se počutil odlično, brez treme in brez skrbi. Takoj, ko smo stopili na oder me je obdala kurja polt, užival sem kot nor in s tem prepričal publiko in sebe. Veliko mi pomeni sodelovanje z fanti in res sem ponosen na vsakega posebej, saj vedno dajo vse od sebe, zato samozavestno lahko rečem da smo odlična ekipa. Poleg tega želim povedati tudi, da mi je bilo v čast predstavljal hip-hop subkulturo na Emi, saj je naš žanr medijsko zelo zapostavljen.

Sodelovanje na Emi je bila edinstvena in pozitivna izkušnja.Foto: Alesh Maatko
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X