EVROVIZIJA

Conchita presenetila s Conchito

Conchita je ob obletnici evrovizijske zmage izdala prvi samostojni album Conchita, ki ga je predstavila na novinarski konferenci v času Evrovizije. Številni so komaj dočakali na nove pesmi, ki jih je za svoj istoimenski album izbrala lanskoletna evrovizijska zmagovalka.

Conchiti sta bili v času Evrosonga v središču pozornosti.Foto: Alesh Maatko
ConchitaFoto: Alesh Maatko

Pesmi na albumu Conchita so žanrsko zelo pisane. Conchita je na plošček zapakirala svoj razgiban glasbeni talenti in tako pripravila pesmi v klubskih ritmih, swingu, popu, ne manjkajo pa niti balade.

Album mi pomeni zelo veliko,” je povedala Conchita, “saj je to moj prvi samostojni album, kar je zelo vzemirljivo. Vesela sem, da mi je uspelo ustvariti tako barvit in večplasten album, na katerem so zajete meni najljubše glasbene zvrsti.

Conchitina založba Sony Music je pevko nagradila s platinastim albumom.Foto: Alesh Maatko
Nagrado so ji vročili med novinarsko konferenco na Dunaju.Foto: Alesh Maatko

Po zmagi v Copenhagenu, se je za Conchito začela turboletna pot, ki jo je prehodila skupaj s številnimi podporniki tudi ko je nastopila pred Evropskim parlamentom ali na modni reviji Jean Poula Gaultierja in na rdeči preprogi ob podelitvi nagrad Golden Globe ali na avstrijski podelitvi glasbenih nagrad Amadeus Austran Music Awards, kjer je prejela kar tri nagrade: ženska izvajalka leta, najboljša pesem – Rise Like a Phoenix in najboljši video – Heroes. Vse prejete nagrade je Conchita posvetila predvsem oboževalcem.

Conchita je ponosna na že platinasti album.Foto: Alesh Maatko
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X