Clemens: Na koncu se moramo vprašati, kaj je zares pomembno

Za Klemnom Mramorjem - Clemensom je precej pestro leto, namreč izdal je dve pesmi Poletel bi in Sledi mi, za obe je posnel tudi videospota in združil moči z igralcem Domnom Valičem, ki se je prvič podal v režijske vode ...

Ob preletu leta, ki ga je Clemens predstavil svojim sledilcem na Instagramu je zapisal, »ne glede na to koliko kreativnih vsebin sem uspel v tem letu skreirati, jaz se ne ustavljam,« in izdal, da nas bo še letos presenetil z novo skladbo tik pred njegovim rojstnim dnem 31. decembra.

Na svojem Instagram profilu je Klemen Mramor - Clemens vsak teden objavil nov cover v oddaji covermondays in zabeležil kar 38 videov, kar je najdaljša serija cover videov v enem letu. Po veliki vrnitvi najbolj legendarnega animiranega filma Levji kralj je glas posodil glavnemu liku Simbi, ki je kakor je sam zapisal na socialnih omrežjih zanj bila velik čast in potrditev, da spada v sam vrh sinhronizatorjev v Sloveniji, saj je igral ob boku Borisu Cavazzi, Tilnu Artaču in Klemnu Slakonji.

Clemens je reden gost slovenskih festivalov.Foto: Alesh Maatko

Clemens bo prvi v Sloveniji, ki bo svojo novo pesem predstavil tudi na novi platformi TikTok, ki je v enem letu skoraj dohitela število mesečnih uporabnikov Instagrama. S #zavedno bo tako ustvaril svoj zvok, ki ga bodo sledilci delili in ustvarjali interaktivne videje, s tem pa bodo sodelovali v sokreaciji vsebin, ki jih bo Clemens objavil na svojem TikToku in Youtubu. Clemens tako prvi vstopa v nov trend oglaševanja preko socialnih omrežji, kot ga v Sloveniji še nismo videli in napoveduje močan vpliv nove aplikacije. V slabih 4 mesecih je namreč prešel 14.000 sledilcev, vsak teden pa njegove kreativne vsebine prinesejo več kot 400.000 ogledov.

Clemens je znan, da vsako leto decembra svoje sledilce in oboževalce nagrajuje, saj je njegov moto »Potrebno je vračati« in zaveda se, da brez vas in vaše podpore ne bi bil tu kjer je sedaj. Vsa podpora, komentarji in tudi kritike, mu dajejo nov zagon za ustvarjanje in fokus, ki je še tako pomemben. Tako je že tik pred izdajo svojega prvega albuma in za konec leta predstavlja pesem 'Za vedno'.

Sam je o pesmi zapisal, »Za vedno. Tisto, kar je zares pomembno. Tisto, kar si ti, in tisto kar v tebi vzbudi občutke.« Pesem je napisal sam, prav tako tudi besedilo, za katerega pravi, da je zelo osebno in da se bo z njim poiztovetilo veliko ljudi.

»Pridejo težki trenutki, pride žalost, a na koncu se moramo vprašati, kaj je zares pomembno, kdo je zares pomemben v našem življenju, kdo nas podpira in stoji ob nas ne glede na vse. Ko najdete ta občutek, ga ne izpustite in se ga držite, Za vedno.«

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

3.8.2020

Skrbno varovani Rock Partyzani

30.7.2020

Zakaj se je življenjski slog Omarju Naberju popolnoma obrnil na glavo?

30.7.2020

Vili Resnik z novo zasedbo

27.7.2020

Werner: Od festivala v Vodicah 'CMC 2020' pričakujem pravi lom

23.7.2020

Trkajeve dobre spremembe

Facebook

Twitter