Challe Salle bi odpotoval v Pariz

Challe Salle je bil eden izmed prvih domačih glasbenikov, ki so nagovorili svoje sledilce naj zaradi situacije s COVID-19 ostanejo doma. Njegov video si je na družbenih omrežjih do sedaj ogledalo več kot 200.000 ljudi. Priljubljeni glasbenik se zaveda, da ima ogromen vpliv na svoje poslušalce, predvsem na mlade, zato čuti tudi določeno odgovornost.

Pesem govori o ljubezni med dvema, ki sta čisto nasprotje, med njima pa se prepleta nevarna kemija.

Challe Salle

Odgovornost pa po njegovih besedah pomeni tudi to, da v obdobju karantene ustvarjaš novo glasbo. Zato nam po poletnem hitu Jackpot predstavlja novo pesem Pariz. Videospot je v samo štirih dnevih presegel 100.000 ogledov in zasedel drugo mesto lestvice Trending na YouTube.

Priljubljeni glasbenik predstavlja novo pesem Pariz.Foto: Domen Jančič

Skok v romantični Pariz

"Rdeča nit pesmi je mesto Pariz - svetovna prestolnica romantike, z edinstveno kulturo in umetnostjo, ki očara vsakega. Zaradi ljubezni bi storil vse in šel kamorkoli, samo, da sva skupaj. A tudi, če ostaneva doma, nama nič ne manjka."

Challe Salle

"Kljub situaciji s COVID-19 sem se odločil, da bom izdal nov videospot, ki je bil seveda posnet pred časom karantene. Šlo je za veliko preizkušnjo, saj gre za moj največji projekt do sedaj, kar se lahko opazi tudi pri kvaliteti glasbene in video produkcije. Trudil sem se nadgraditi svoj stil in ustvariti nekaj modernega in osvežilnega za našo sceno. Pariz je energična pesem v reggaeton in hiphop stilu, vendar je zapakirana malo drugače, kot je bila publika vajena do sedaj. Govori o ljubezni med dvema, ki sta čisto nasprotje, med njima pa se prepleta nevarna kemija," je novo glasbeno zgodbo komentiral Challe Salle.

Challe Salle letos praznuje deset let glasbene kariere.Foto: Domen Jančič

Za videospot je poskrbela ekipa Squareme, s katero je glasbenik sodeloval že petič. Režiser Luka Štigl in direktor fotografije Sebastjan Oblak sta ustvarila vrhunski izdelek, ki se brez težav primerja z moderno produkcijo videospotov v tujini. Snemanje je potekalo v Narodni galeriji in na heliportu v Lescah, v kadrih pa lahko opazimo tudi simpatično mladenko Živo Teršek.

Za glasbeno produkcijo je tokrat poskrbel izkušeni producent Željko Mladenović, ki se je v zadnjih letih podpisal pod vrsto uspešnic v tujini. Challe Salle letos praznuje deset let glasbene kariere, Željko pa je bil njegov producent od samega začetka. Po nekaj letnem premoru, sta se znova povezala in pripravljata nov album ob obletnici. Izid je napovedan za 10. oktober 2020, ko je planiran še veliki koncert z bendom v Ljubljani, nato pa še v Mariboru. Pri produkciji je sodeloval tudi talentirani pevec in producent Luka Radaković – Rale, ki je s Challetom v preteklosti že posnel nekaj pesmi.

V stanovanju ima studio, tako da lahko dela na novih projektih.Foto: Domen Jančič

Za konec nas je še zanimalo, glede na to, da smo vsi doma, kako potekajo njegovi dnevi v karanteni. "Kljub temu, da sem doma, imam še vedno veliko dela in poskušam svoj čas čim bolj kvalitetno izkoristiti. V stanovanju imam glasbeni studio, tako da lahko ustvarjam in delam na novih projektih. Kljub temu moram priznati, da močno pogrešam svoj bend, koncerte in publiko. Poleg glasbe s podjetjem Izstop ustvarjamo novo spletno stran in trgovino, kjer se bodo prodajala moja oblačila. S podjetjem Kopija-Nova ustvarjamo novo linijo mojih šolskih potrebščin, ki bo izšla pred poletjem, tako, da je kar pestro. Seveda pa nisem pozabil na šport, vsak dan se odpravim na treninig v naravo ali k prijatelju v garažo, kjer ima nekaj fitnes naprav. Zvečer si rad pogledam kakšen film ali pa v roke vzamem knjigo, trenutno berem Nova zemlja od Eekharta Tolla. Imam pa tudi to srečo, da ne živim sam," je zaključil priljubljeni glasbenik.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

5.6.2020

Vitaminska bomba Marka Zebre

10.3.2020

Maestro Mojmir Sepe – 90 let; edinstven koncert ob jubileju 8. julija

2.6.2020

Čuki in njihov pozdrav s planin

2.6.2020

Na parkirišču Centra Vič glasbeno-filmski spektakel rock skupine Tabu

26.5.2020

Rudi Bučar v zgodbi Otroci tistega časa, s katero se spominja otroštva

Facebook

Twitter