EVROVIZIJA

Bo imel San Marino z Jessiko in skladbo Who We Are kaj več sreče?

San Marino, ki na evrovizijskem parketu ne blesti ravno, se je letos prvič odločil, da novega predstavnika izberejo preko nacionalnega izbora. Televizija SMRTV se je tokrat odločila, da izbor izpeljejo skupaj z britansko agencijo talentov 1in360, zaključni šov pa je bil presenetljivo v Bratislavi, kjer je na koncu vse skupaj prepričala Jessika …

San Marino, ki se bo predstavil v drugem predizboru, stavi na Jessiko.Foto: 1in360

Na izbor se je sicer prijavilo večt kot 250 predstavnikov iz 60 različnih držav. Kandidati so se predstavili v dveh krogih, nato pa je do velikega finala sledilo glasovanje preko spleta. Najboljši med najboljšimi so se na koncu predstavili v sklepnem šovu.

V šovu, ki sta ga vodila Nick Earles in Kristin Stein, so se predstavili Basti – Stay, Camilla North – Yo no soy tu chica, Emma Sandström – Diamonds, Franklin Calleja – Stay, Giovanni Montalbano – Per quello che mi dai, IROL feat. Basti – Sorry, Jenifer Brening – Until the Morning Light, Judah Gavra – Stay, Sara de Blue – Out of the Twilight, Tinashe Makura – Free Yourself ter Jessika (feat. Jenifer Brening), ki je prepričala s pesmijo Who We Are.

Jenifer BreningFoto: 1in360
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button