EMA

Bo Gašper Rifelj v bodoče bolj pazil kaj govori in obljubi?

Gašper Rifelj, ki z novim singlom Zadihaj navdušuje po naši deželi, vsekakor ni pričakoval tako močnega odziva za svojo novo skladbo in spot, zato je na družbenem omrežju v šali objavil fotografijo iz potepanja, zraven pa je nekaj obljubil. Bo obljubo tudi izpolnil?

Gašper obljublja, da bo datum skoka v morje objavil na facebooku.Foto: Alesh Maatko

Jutroooo. Lep morski pozdraaav. Če zberemo 1000 lajkov se vržem v morjeee,” so bile besede, ki jih je Gašper Rifelj ob fotografiji s potepanja na obali zapisal na svojem profilu. Fotografija je v samo dveh dneh po objavi presegla mejo 1000 všečkov in zanimalo nas je, kako nastalo zabavno situacijo komentira Gašper Rifelj, ki se je predstavil v šovu Misija Evrovizija.

Gašperja čaka mrzla nadloga …Foto: Matic Bajzelj

Objava fotografije in predvsem sporočilo ob sliki, je bila popolna šala in vsekakor se mi ni zdelo verjetno, da bi dejansko zbrali toliko všečkov. Tega si sploh nisem želel, zato sem postavil mejo 1000 in ne 500 (smeh). Z družbo smo uživali v deževnem dnevu na morju, ko smo se pogovarjali, o sliki in o tem da naj za šalo napišem 1000 všečkov, kar je res nemogoče doseči. Že v nedeljo po petih urah, ko je objavljena slika na facebooku prejela že dobrih 500 všečkov, sem se začel zavedati, da očitno pa obstaja verjetnost, da me čaka mrzla osvežitev,” nam je zaupal Gašper.

Na vprašanje, če bo, kako in kdaj, izpolnil svojo obljubo, nam je odgovoril: “Smo čez 1000 všečkov in pripravljam se na skok. Obljubim, da bom skok uresničil v kratkem oziroma takoj, ko bom imel dovolj časa, da se vrnem na obalo, saj sem trenutno s svojim bendom popolnoma skoncentriran na koncerte, ki se bodo odvijali prihodnji mesec. Prvi večji koncert imamo že kaj kmalu, in sicer 8. februarja 2013 v mariborskem klubu Niagara.

Portal Evrovizija.com lahko spremljajte tudi na omrežju TWITTER in FACEBOOK
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X