FESTIVALI

Blues in vino Nuši Derenda na MMS 2014 prinesel drugo mesto

Nuša Derenda se je na letošnje Melodije morja in sonca po zmagi izpred dveh let tokrat vrnila s simpatično poletno skladbo Blues in vino. Končna razpredelnica je energični Brežičanki, ki se na obmorski festival vedno z veseljem vrača, prinesla odlično drugo mesto.

Nuša Derenda se je predstavila s pesmijo Blues in vino.Foto: Alesh Maatko
Nuša DerendaFoto: Promo foto

“Tako s pesmijo kot tudi z rezultatom sem zelo zadovoljna. 2. mesto na MMS-ju mi je do sedaj prineslo veliko uspeha, saj sta tako Boginja kot tudi Ne kliči me (obe drugouvršeni) postali veliki uspešnici in upam, da bo tudi Blues in vino med poslušalci odlično sprejeta. Veliko mi pomeni predvsem odlična ocena s strani radijskih postaj ter televotinga in za vsak glas prav lepa hvala,” je po festivalu še dodala prikupna Nuša Derena.

Pod pesem Blues in vino se sicer kot avtor glasbe podpisuje Marino Legovič, ki je Nušo tudi sam izbral za izvajalko melodije, za besedilo je poskrbel Igor Pirkovič, aranžma pa je delo Gabra Radojeviča.

Nuša in Frenk Derenda sta sicer obisk festivala izkoristila tudi za nekaj dopustniških dni v Portorožu in si nabrala novih moči za številne poletne projekte. Eden izmed njih bo že to soboto na Tartinijevem trgu v Piranu …

Nuša Derenda na velikem odru MMS 2014.Foto: Alesh Maatko
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X