EVROVIZIJA

Avstrijsko razglednico snemali kar na znameniti tržnici

Za avstrijsko pevko Natálio Kelly, ki bo otvorila letošnji evrovizijski šov, so bili pretekli dnevi zelo zanimivi in vznemirljivi. Na Dunaju jo je obiskala ekipa švedske televizije in na njenem ‘domačem terenu’ posnela t.i. video razglednico.

Natália Kelly med snemanjem spota.Foto: ORF / Milenko Badzic
Natália KellyFoto: ORF / Milenko Badzic

Takih bo 39, za vsako državo ena, snemajo pa jih v domačem kraju posameznega izvajalca. Naj spomnimo, našo Hannah so obiskali v Ljubljani. 

Avstrijska razglednica predstavlja tako Dunaj kot pevkin domači kraj Bad Vöslau, snemali pa so jo na znameniti tržnici Naschmarkt, v hip-hop plesnem studiu in na koncertu Mumford & Sons. Za Natálio sta bila dva snemalna dneva zelo vznemirljiva, ponosna je, da bo lahko evrovizijskim gledalcem predstavila tako avstrijsko prestolnico kot svoje mesto. Všeč ji je bilo, da je lahko aktivno sodelovala pri nastajanju filmčka, v njem nastopila in da bo njeno skladbo razglednica napovedala na zelo oseben način. Član švedske snemalne ekipe SVT Andreas Öhman je povedal, da je bilo sodelovanje s pevko nad pričakovanji. Mladenka je nadarjena na več ravneh, pred kamero je bila sproščena, tako na odru kot na ostalih lokacijah.

Razglednico Natálie Kelly boste lahko prvič videli že 14. maja 2013 ob 21. uri. Pevka bo nastopila s skladbo Shine kot prva po vrstnem redu.

Natália Kelly na znameniti tržnici.Foto: ORF / Milenko Badzic
Portal Evrovizija.com lahko spremljate tudi na družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X