Anzhe ob novi skladbi Zate bi: Nikoli nisem bil zadovoljen z besedili

Anže Gregorič - Anzhe se po krajšem premoru vrača z novim singlom Zate bi, ki bi jo po njegovih besedah lahko vsak partner zapel svoji izbranki. Za besedilo in melodijo je poskrbel sam, aranžma pa je delo Petra Ošlaja. Vokali in kitare za pesem so posneti v Anzhetovem domačem studiu, saj zaradi karantene, snemanje drugje ni bilo mogoče.

AnzheFoto: Promo foto

Za pesem je posnel tudi videospot, ki pa je bil zaradi karantene posnet v domačem okolju. Še več, Anzhe ga je posnel čisto sam. Končni izdelek je torej kombinacija posnetkov v studiu, avtu, doma pred kaminom in v naravi. Kot ponosen Kranjskogorčan priznava, da izbira lepih kotičkov v naravi ni bil izziv, saj gre za enega najlepših koncev Slovenije. Za dober posnetek ob jezeru Jasna praktično potrebuješ samo dobro svetlobo.

Kot glasbenik, ki se preživlja izključno z nastopanjem v živo, se seveda sprašuje, kdaj bo spet lahko nastopal in kakšne finančne posledice bo to pustilo pri organizaciji dogodkov. Anže verjame, da bo spet vse kot je bilo, čeprav na malenkost drugačen način.

Kaj pa načrti za prihodnost? "V pripravi je že nov singel z naslovom Men si kul, ki ga bom po vsej verjetnosti snemal z novim producentom, ki je tudi moj idol iz srednješolskih let. Časa za ustvarjanje imamo glasbeniki trenutno dovolj," je na kratko strnil Anzhe.

Anzhe priznava, da za 'male ribe' nihče nikoli nima časa.Foto: Promo foto

Kljub temu, da so minila že tri leta, pa je njegov zadnji singel v teh dneh, ko vsi potrebujemo nekaj pozitivnega, še kako aktualen, saj nosi naslov Pozitiven song. Pesem nosi optimistično sporočilo in je super izbira za poslušanje v času karantene. Ob gledanju videospota pa se vam bo na usta zagotovo prikradel tudi nasmešek.

In kako to, da je Anzhe čakal na singel Zate bi kar tri leta? "Prvič zaradi neustreznih besedil. Vse pesmi sem namreč preuredil vsaj nekajkrat in nikoli nisem bil zadovoljen z besedili. Po konstantni želju po izboljšanju, sem našel tudi rešitev in zdaj zase lahko rečem, da imam sistem za pisanje besedil, ki mi ustreza. Drugi razlog je v sami organizaciji, od iskanja menedžerja do sestankovanja, ki ni prineslo plodov," je odgovoril glasbenik ter dodal,  da je en izmed razlogov tudi izbira pravega producenta, saj kot prav, za 'male ribe' nihče nikoli nima časa.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

27.6.2020

Ditkina pot gre tokrat 'proti soncu'

27.6.2020

Nino v poletje s svežimi ritmi

25.6.2020

Flora & Paris pripravljeni na poletne koncerte in še na nove melodije

25.6.2020

Na drevesu optimizma tudi misli Trkaja, Rebeke Dremelj in Omarja

24.6.2020

Torkovi glasbeni večeri na Aleji Sky so se začeli z nastopom Skočirja

Facebook

Twitter