Poročni zvonovi za dvojec BQL, Anej Piletič bo dahnil usodni da

Le kdo se ne spomni simpatičnih bratov Piletič, ki sta združena v BQL, ki smo ju med drugim spremljali tudi na Emi, kjer ste vedno navdušila. No, za mlajšega Aneja Piletiča pa bo zadnja avgustovska sobota nekaj posebnega, saj bo dahnil usodni da.

Iza in Anej se bosta poročila 28. avgusta.Foto: Neo Visuals

V decembru sta Anej in Rok v zgodbi za Budalo delila resnični posnetek Anejeve zaroke. V pesmi Ulala pa je prikazana celotna zgodba, kako sta se Anej in lepa Iza spoznala in postala par. Na šaljiv in hudomušen način, z resničnimi detajli, sta tako BQL uprizorila Anejevo ljubezensko zgodbo.

"Tik pred veliko prelomnico sem v svojem življenju in ideja, da lahko združim in pokažem del tega, kako se je začela moja veza ravno v pesmi, ki prav tako z besedilom paše na tako zgodbo, se mi je zdela posrečena. 'V nulo' so nekatere malenkosti pasale na besedilo pesmi Ulala," je pred poroko strnil Anej Piletič.

"Sicer pa živčki že malce delajo, pa ne zato, da ne bi bil prepričan v odločitev, ampak da bo ta 'usodni dan' šel tako, kot sva si z Izo zamislila. Od vremena, situacije v državi, vse. Upam na najboljše," je še pripomnil Anej ter za zaključek dodal: "Srce nosim vedno na dlani, nisem pa rad svojega privatnega življenja kazal javnosti, dokler nisem bil prepričan, da je »to-to«. In tokrat je!"

Brata Piletič sta združena tudi skozi glasbo.Foto: Neo Visuals

Sorodne novice

20.9.2021

Dueti so priložnost, da se zlijejo čustva dveh izvajalcev v novo celoto

19.9.2021

Božidar W. Wolf: Verjamem, da bo tudi ta pesem segla v dušo ljudem

15.9.2021

Irena Vrčkovnik pred koncertom: Zaradi Eme sem doživela Evrosong

13.9.2021

Ženski trio Katrinas z aktualnim sporočilom za današnji čas

4.9.2021

Nov album sledi kmalu, koncerti pa tudi, pravi osveženi San Di Ego

Facebook

Twitter