FESTIVALI

Alya ‘povozila’ Justina Timberlaka

Pesem Srce za srce, s katero je Alya zmagala na letošnjem festivalu Melodije morja in sonca 2016, je dodobra ogrela srca poslušalcev, saj je postala velika uspešnica radijskih postaj in številnih koncertnih prizorišč.

AlyaFoto: Alesh Maatko

Skladba Srce za srce, katere avtorji so Raay (glasba) ter Tina Piš in Cvetka Omladič (besedilo), je na uradni lestvici Slo Top 50 že četrti teden na prvem mestu najbolj predvajanih. Alja je s skladbo prehitela celo Justina Timberlaka, kar je izjemen uspeh za slovensko glasbenico, ki se je to poletje bolj kot na dopustu mudila na poletni koncertni turneji.

Alya za zmagovalno skladbo z režiserjem Nikom Karom že pripravlja videospot. Snemanje je potekalo na hrvaški obali, kjer Alya tudi sicer preživi večino časa. “Za nami je uspešna poletna turneja, ki jo bomo nadaljevali do konca leta, z ekipo smo ves čas na poti, letošnji dopust smo združili z delom. Snemali smo na številnih lokacijah po hrvaški obali. Priznam, da še nikoli ni bilo toliko različnih lokacij za en spot. Odziv na pesem je izjemno lep. Nisem si upala predstavljati, da po uspešnicah A veš in Brazil še lahko dosežemo takšen uspeh. Res sem vesela, da je ljudem pesem všeč in da so jo izbrali za hit letošnjega poletja, prav tako pa sem vesela vseh videoposnetkov, ki mi jih poslušalci pošiljajo na družbena omrežja,” je povedala Alya, ki je še dodala, da bo vidospot izšel konec avgusta.

Alya in Raay po zmagi na MMS 2016.Foto: Alesh Maatko
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X