PROMOCIJA

ALEJA ob dnevu žena z lončnicami razveseljuje dame

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Praznik žena so v ALEJI začeli že na predvečer dneva žena, saj je Sanjski moški Blaž Kričej Režek obiskovalke razveseljeval z rožami. Seveda pa bo s tem nadaljeval tudi danes ob 16. uri, ko lahko dišečo lončnico, pospremljeno z nasmehom in očarljivim pogledom, dobite tudi vi. Direktor ALEJE Toni Pugelj pa je ob tem dodal: »Zavedamo se pomembnosti žensk v našem življenju, zato jih spoštujemo vsak dan, ob posebnih priložnostih pa jim to želimo še posebej pokazati. Darila so lahko en način, kako izrazimo svoje spoštovanje in zahvalo ženskam v naših življenjih.«

V ALEJI pa lahko izberete tudi pozornost za vašo drago. Presenetite jo z lepim nakitom iz prodajalne Sten time ali Pandora ali moderno torbico iz Deichmanna ali Orsaya. Po spodnje perilo se odpravite v Intimissimi ali Lisco, parfume pa najdete v trgovini L’Occitane. V Müllerju boste našli vse od kozmetike, do vaz in dodatkov za dom. Za sladko presenečenje pa so pravi naslov čokoladnica Cukrček, kavarna Zvezda ali Teta Frida.

Blaž Kričej Režek
V ALEJI lahko tudi vi najdete lepo pozornost za svojo drago. Foto: Janez Štrukelj

Prihaja dan mučenikov

Dame, tudi ve ne pozabite na svoje mučenike ob njihovem prazniku in jih razveselite s pozornostjo. Tehnološke navdušence obdarite z izdelki trgovine Big Bang, ljubitelji udobnih oblačil za prosti čas pa bodo gotovo veseli darila iz And by Andraž. V Slowatch boste našli modne moške ure, Hervis je pravi naslov za športno opremo. Seveda pa lahko številne ideje za obdarovanja najdete še v njihovih trgovinah in lokalih, ki jih je več kot 80.

Vsi obdarovanci bodo veseli tudi darilnih bonov Desetak, ki so odlična ideja za darilo. Z njimi si lahko osvežijo svojo garderobo ali pa se kulinarično razvajajo v enem izmed gostinskih lokalov v ALEJI.

Sanjski moški
Dišečo lončnico lahko danes od 16. ure v ALEJI dobite tudi vi. Foto: Janez Štrukelj
Back to top button