PROMOCIJA

ALEJA bo razveselila obiskovalce tekem hokejskega svetovnega prvenstva

Prvenstvo bo v Hali Tivoli potekalo od 2. do 8. maja

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

»ALEJA v veliki meri podpira rekreacijo in šport. Smo ponosni partner in pokrovitelj Hokejske zveze Slovenije. Veselimo se majskega svetovnega prvenstva v ljubljanski hali Tivoli in našega sodelovanja. Vsi obiskovalci tekem bodo lahko svoje avtomobile varno pustili v naši parkirni hiši in se z vstopnico brezplačno popeljali do dvorane in nazaj z javnim prevozom. Veselimo se zmag naše reprezentance,« je na srečanju Hokejske zveze Slovenije (HZS), ki ga je pred svetovnim hokejskim prvenstvom divizije I/A gostila ALEJA, poudarila Klavdija Miklavžin Javornik, vodja marketinga v ALEJI.

Aeja
Klavdija Miklavžin Javornik, vodja marketinga v ALEJI. Foto: Robert Krumpak

Prvenstvo bo v Hali Tivoli potekalo od 2. do 8. maja

»Dokler so te fantje na vrhuncu svoje moči, bi radi v tem obdobju še kaj naredili. Prvenstvo je doma. Če bomo zdravi in če bo vse potekalo, tako kot mora, ciljamo na prvi dve mesti, ki vodita v skupino A,« je izpostavil selektor slovenske hokejske reprezentance Matjaž Kopitar.

Podpredsednik HZS Miha Butara je spomnil tudi na velik jubilej. »Obeležujemo 90 let od prvih hokejskih tekem v Sloveniji. Prvo tekmo sta takrat odigrala ljubljanska Ilirija in Kamnik,« je opisal na srečanju, na katerem so bile prisotne tudi legende slovenskega hokeja, večina kapetanov naše reprezentance skozi desetletja in vodstvo HZS.

Vsakemu od nekdanjih kapetanov je HZS tudi simbolično predala hokejski dres z njegovim priimkom in številko, ki jo je takrat nosil.

Aleja
Vsakemu od nekdanjih kapetanov je HZS tudi simbolično predala hokejski dres. Foto: Robert Krumpak
Back to top button
X