PROMOCIJA

2. rojstni dan ALEJE

Praznovanje z Alice Francis, Perpetuum Jazzile, Kingstoni, Challetom Salletom in Sebastianom

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Nocoj ne zamudite spektakularnega modno-glasbeno-plesnega dogodka na ALEJI SKY, ki se začenja ob 20. uri. S tem ALEJA začenja tridnevno praznovanje 2. rojstnega dne. Nepozabno doživetje bodo pričarali Alice Francis, Perpetuum Jazzile in Kingstoni. Za vse obiskovalce je udeležba na vseh dogodkih in koncertih v ALEJI in na ALEJI SKY ob praznovanju ALEJINEGA drugega rojstnega dne brezplačna.

Najboljše novo nakupovalno središče na svetu ima v sklopu 2. rojstnega dne Lej, rojstnodnevna zabava za vse, kar tri dni pestrega dogajanja. Praznovanje se začne sicer že danes ob petih popoldne z delavnicami priljubljene akrobatske skupine Dunking Devils na ALEJI SKY. Od 18. do 19.30 ure vas bodo v plesne ritme vpeljali Kingstoni.

Prava poslastica pa se bo na ALEJI SKY začela ob 20. uri, ko bo na vrsti modno-glasbeno-plesni spektakel s skupino Perpetuum Jazzile in popularno svetovno sving pevko Alice Francis. Obiskovalci bodo lahko doživeli ekstravaganten rojstnodnevni dogodek, kot ga pri nas še ni bilo. Rojstnodnevno praznovanje se bo nadaljevalo tudi ta petek in to soboto.

V petek popoldan bo pestro osrednje dogajanje na prireditvenem prostoru, kjer boste lahko praznovali s številnimi glasbeniki, z maskotami in s posebno veliko nagradno pantomimo. Na ALEJI SKY pa bodo potekale akrobatske delavnice z Dunking Devilsi.

V soboto pričakujte celodnevno dogajanje za vse generacije, ki ga dopoldne prične Boštjan Gorenc – Pižama. Sledi otroška zabava z Romano Krajnčan, nato pa vas bodo zabavali Žigan Krajnčan in Dunking Devilsi. Popoldne so na sporedu glasbeni nastopi izvajalcev Adrijane Kamnik, Alenke Godec, Challeta Salleta, Martine Majerle, Nastje Gabor, Sebastiana in Žana Serčiča. Za vse, ki želite še enkrat prisluhniti izjemni pevki, vabljeni na koncert Alice Francis.

Tridnevno praznovanje se bo zaključilo z žrebanjem glavne nagrade, ki je enoletni brezplačni najem popolnoma električnega avtomobila ID.3.

Aleja
Vse prireditve in koncerti v ALEJI in na ALEJI SKY so brezplačni, čakajo nas Alice Francis, Perpetuum Jazzile, Challe Salle, Dunking Devils in ostali.
Twitter
Back to top button