FESTIVALI

19. Festival Marko Polo Fest 2014: Slavje za legendarno Nedo Ukraden

Neda Ukraden, ki bo te dni praznovala svoj 64. rojstni dan, ima znova razlog za veselje, saj je slavila na letošnjem festivalu pesmi in vina. Daj je letošnje leto za pevko, ki brez težav polni koncertne dvorane, znova tisto pravo leto, je nakazala že ob pričetku leta.

Neda Ukraden je prejela veliki Grand Prix.Foto: Hit Records
Neda Ukraden in DjomlaFoto: Osebni album

Uspešnica 2 i 22, s katero je Neda Ukraden zmagala na letošnjem 19. festivalu Marko Polo Fest, ki je pred dnevi potekal na Korčuli, se odlično dopolnjuje z letošnjim poletjem, saj v njej legendarna pevka opisuje vse tisto kar imajo mladi radi – plaže, nočne klube in dobre zabave. Pri ustvarjanju pesmi 2 i 22, ki je dobila tudi videopodobo, je sodelovala z Dream Teamom in Mladenom Jakovljevićem, ki se sicer poznan pod imenom Djomla.

Kot smo bili izvedeli pa lokacija (Korčula) ni bila slučajno izbrana, saj je Neda Ukraden na ta kraj še posebej vezana. Ne nazadnje je ravno pred tremi leti slavila na istem festivalu.

Ob tem ni odveč, če spomnimo, da je Neda Ukraden ena največjih imen na področju nekdanje skupne države ter zvezda številnih festivalov, kot so Zagrebfest, Splitski festival, Opatija …

Neda Ukraden in Djomla med snemanjem spota za pesem 2 i 22.Foto: Osebni album
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X