Prvi drive-in koncert v Sloveniji s Tabujevci na parkirišču Centra Vič

V času koronavirusa, ko so koncertne hale in kinematografi še zaprti, bo za varno glasbeno zabavo poskrbel prvi drive-in koncert v Sloveniji. Na parkirišču SES-ovega Centra Vič bo namreč v soboto, 30. maja, z začetkom ob 18. uri brezplačni koncert rock skupine Tabu, ki je na slovenski glasbeni sceni že več kot 20 let.

Prvi drive-in koncert v Sloveniji.Foto: Promo foto

Klik na brezplačne vstopnice

Omejeno število brezplačnih mest na parkirišču Centra Vič lahko rezervirate na strani www.kino-bezigrad.si.

S svojo glasbo in besedili so vseskozi rušili tabuje, zato bodo še enega odstrli prav s trendovskim in v svetu že uveljavljenim drive-in koncertom. Obiskovalci bodo lahko iz udobja svojih jeklenih konjičkov po koncertu na velikem platnu v drive-in kinu uživali še v dokumentarnem filmu Zgodba za jutri, ki opisuje delo in ustvarjanje Tabujevcev. Hostese na kotalkah bodo poskrbele za varno postrežbo hrane in pijače.

Inovativen drive-in koncert je glasbena različica bolj poznanega drive-in kina, v sklopu katerega s projekcijami sedme umetnosti na parkirišču Centra Vič danes že tretje leto zapored začenja tudi Kino Bežigrad. Drive-in kino po svetu doživlja razcvet, saj dogodki, ki jih lahko spremljamo iz udobja osebnega avtomobila, omogočajo, da ne prihaja do stikov med obiskovalci.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

6.7.2020

Se spomnite Martina Perovića? To je njegova pot od Eme do nove Balade

27.6.2020

Ditkina pot gre tokrat 'proti soncu'

27.6.2020

Nino v poletje s svežimi ritmi

25.6.2020

Flora & Paris pripravljeni na poletne koncerte in še na nove melodije

25.6.2020

Na drevesu optimizma tudi misli Trkaja, Rebeke Dremelj in Omarja

Facebook

Twitter